Skip to content

Zen Memo

Profi dokumentálás, memo készítés azonnal, telefonról!

Egész nap tárgyalásról tárgyalásra utazik? Terepen dolgozik, nincs ideje, és lehetősége leülni a géphez és feljegyzéseket készíteni? A memokat viszont várják a megrendelők, az ügyfelek, vezetők, munkatársak. Fontos mindenkinek, hogy az aznapi meetingek adminisztrációja, fényképek társítása, helyszínrajzok megosztása, feladatok kiosztása és folyamatok aktualizálása minél hamarabb elkészüljön és továbbküldésre kerüljön.

Nem kell a nap végét megvárnia, hogy elkészüljön a dokumentáció!

Az applikáció segítségével néhány alapadat megadását követően képeket tud készíteni, majd társítani a felületen megnyitott új MEMO sablonnál. A fotó alá azonnal írhat, vagy akár diktálhat, például mit kell a képen látni, miért lehet érdekes számunkra. A ZEN MEMO a GPS koordinátákat, az időbélyeget és a készítő nevét is automatikusan tárolja. A befotózott képeket tudja forgatni, sorrendjüket változtatni, majd pár gombnyomás alatt elkészítheti a memo (helyszíni jelentés) előképét. Ha szükséges, csinosíthatja, módosíthatja, ha mindent rendben talál, kész a jelentés, küldhető. Igen, ez ennyire egyszerű. Mire beül az autóba, már az ügyfél, főnök és az asszisztense e-mail postaládájában landol az üzenet. bejegyzéssel együtt.

Miért éri meg munkavállalóknak?

A dolgozók idejének nagy részét az adminisztráció veszi el, azonban az applikáció segítségével ez a szám csökken. Teljes munkaidejében szaktudásának megfelelő munkát végezhet, megszűnik az idegőrlő képmásolás, társítás, válogatás, rendezgetés, információ felelevenítés. ”Vajon ezt a képet miért készítettem, mit beszéltem meg a reggeli meetingen, mi lesz a következő lépés?” A ZEN MEMO-nak köszönhetően nem kell visszaemlékeznie, csupán előveszi a telefonját vagy tabletjét, és a kimenő postaládájában minden jelentése visszanézhető.

Vezetőknek?

Szakértői heti 40 órában azzal foglalkozhatnak, amihez értenek, amivel az igazi értéket teremtik és természetesen, amivel a pénzt is keresik. Senkit sem kell ez után újra és újra megkérni, hogy készítsen helyszíni feljegyzést, vagy kérdőre vonni, miért nem látja a tárgyalások összegzését? A memok a meetingek alatt vagy utána azonnal küldhetőek. A ZEN MEMO-nak hála a szakértői akár 20-25%-kal is több helyszínre tudnak eljutni, vagy hosszabb, minőségi időt tölthetnek el egy-egy ügyfélnél. A riportok egységesek, az ügyfelek hálásabbak, a kiszolgálás minősége javul. Dolgozói fókuszáltabbak, pihentebbek lesznek. A Zen MEMO app segítségével csökken az adminisztrációs teher, a papírmunka „magától” megtörténik.

A ZEN MEMO funkciói:

 • Akár több címzett, egységes memo
 • Képek forgathatóak, sorrend változtatható
 • Előnézeti kép küldés előtt
 • Hanglapú szövegbevitel (diktálás)
 • Hely és idő adatok rögzítése
 • Profi aláírás
 • Elküldött memok az Outlookban
 • Tableten és telefonon is használható

Mit kap az ügyfél?

 • Mobilról is könnyen kezelhető felületet
 • Az adatok a biztonságos Microsoft Office 365 felhőben vannak
 • Az adminisztráció és a memo is helyben elkészül
 • Azonnali és automatikus rögzítés a háttérlistában
 • Munkavállalóként akár 25%-kal több idő marad

Office 365 bevezetése

Meghallgatjuk elképzeléseid, megtervezzük jövőbeli rendszered, illetve átköltöztetünk Office 365-be.​

Képzések, tanácsadás

Szükség lenne valakire, aki tapasztalatból beszél, és ott van, amikor a nagy döntéseket kell meghozni az Office 365-tel kapcsolatban?

Egyéni megoldások készítése

Egyszerűsítenéd-, automatizálnád folyamataidat? Segítünk teljeskörűen kihasználni az Office 365 által nyújtott lehetőségeket!

Kész Office 365 megoldások, applikációk

„Üres lakás helyett barátságos otthon.” Vannak kész megoldásaink, amelyek a Te problémádra is megoldást nyújthatnak, és amelyek szinte azonnal barátságosabbá és hatékonyabbá teszik Office 365 rendszered.

Támogatás

Elakadtál? Netán elnyomtál valamit és megijedtél a felugró ablaktól? Keress bennünket, segítünk az akadálymentesítésben!

Office 365 és Azure licenszek

Akár csak ismerkednél az O365 / Azure termékekkel, akár hosszútávra tervezel, mi segítünk a számodra megfelelő licenszelési stratégia kialakításában és a licenszek szállításában!